Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

YoYoFactory Wedge yo-yo, tűz-márvány

Ár:
8.290 Ft (6.528 Ft + ÁFA)
Gyártó: YoYoFactory
Elérhetőség: Előrendelhető
Szállítási díj: 990 Ft
Cikkszám: YO-500
A YoYoFactory ezúttal a haladó játékosoknak kedvezett, hiszen elkészítette a nagy sikernek örvendő Edge yo-yo műanyag verzióját, így a haladó játékosok egy hihetetlenül profi, mégis kedvező árú yo-yot kaphatnak. Anyagát tekintve műanyag, súlya a peremre került, így stabilitása felülmúlja az elvárásokat, és horizontális trükkökre is alkalmas.

Leírás és Paraméterek

Miért éppen a YoYoFactory? 

A YoYoFactory a világ egyik legkiemelkedőbb yo-yo gyártó márkája. A cég kiváló minőségének és precíz kidolgozottságának köszönheti hatalmas sikerét. Elvük, hogy a yo-yozás nem csak egy hobbi, de egy életstílus is, modelljeiket és kiegészítőiket ennek alapján tervezik meg és gyártják le. A cég rengeteg világhírű játékossal kollaborált már, hiszen hogy máshogy lehetne professzionális yo-yot tervezni, mint a legjobb játékosok segítségével?

A YoYoFactory terméklistájában az egészen kezdő modellektől kezdve a profi fém darabokig mindent megtalálsz, amit csak szeretnél! 

Számtalan játékossal dolgoztak már együtt, többek között Vashek Kroutil, Gentry Stein, vagy John Ando. Ezúttal a 2018-as világbajnok Evan Nagao-val készítettek egy fantasztikus yo-yot. 

Profiktól, haladóknak

A YoYoFactory ezúttal a haladó játékosoknak kedvezett, hiszen a nagy sikerül Edge műanyag verzióját készítette el, így a haladó játékosok egy hihetetlenül profi, mégis kedvező árú yo-yot kaphatnak.
A Wedge ugyan nem metál yo-yo, de több, mint egy egyszerű plasztik. Kialakításának köszönhetően a Wedge nagy, széles, erőteljes, társad lesz a kezdő és a legprofibb trükköknél egyaránt. 

Evan keményen dolgozott azért, hogy megvédje az Egyesült Államok bajnoka címet, és nem adta fel egészen addig, amíg 2018-ban megszerezte az aranyérmet a yo-yo Világbajnokságon, Shanghai-ban. 
Célja az volt, hogy ne csak a profik, de a haladók is megtapasztalhassák, hogy milyen érzés egy igazán erőteljes, profi kivitelezésű modellel játszani. 

Ezt az érzést adja meg Neked a WEDGE.

Haladó vagy? Tapasztald meg azt az érzést, amit a 2018-as világbajnok által tervezett yo-yo adhat neked.
Profi vagy? Állj készen egy hihetetlenül jó plasztik dobásra!

További információk

  • Átmérő: 57.40 mm

  • Szélesség: 47.45 mm

  • Súly: 66.6 gramm

Gyártó YoYoFactory
Szint Első unreszponzív yo-yo
Stílus Freestyle - 1A
Anyag Plasztik
Termék címkék: wedge, yo-yo, yoyo, yoyofactory