Termékek Menü
0
Ön itt jár: >

Yo-Yo

Találd meg a saját stílusodnak megfelelő yo-yo típust! A kezdő yo-yo-któl, egészen a profi szintű yoyoig mindent megtalálhatsz.

Kínálatunkban található legtöbb yoyo freestyle, kétkezes két yoyoval és counterweight (1A, 3A, 5A) trükkök megvalósítására alkalmas, de mindemellett megtalálod közöttük a loop (2A) vagy az offstring (4A) trükkökhöz ideális yoyokat, ahol a trükkök megvalósításához a yoyo nincs a zsinórhoz rögzítve.

Az 1A trükkök a legsokoldalúbb és legnépszerűbb trükkök a yoyo sportolók körében. Akár a népszerű Shutter yo-yo, akár a meglepően jó A teljesítményű Replay Pro yo-yo, vagy bármelyik más 1A yo-yo mellett döntesz, egyszerűen nem lehet gond.

A Loop trükkök (2A) az egyik legizgalmasabbak, ahol kétkezes trükköket kell végrehajtanod yoyoddal. Szintén a legkönnyebb trükktől, mint az Around the World, a nagyobb kihívást jelentő trükkökig, mint a Hop the Fence próbára tesznek majd.

A 3A játékstílus jelenti vitathatatlanul a legnagyobb kihívást az összes yo-yo stílus közül. 3A yo-yo trükkök kétkezes trükkök, amiket két yo-yo-val kell végrehajtani!
A 3A típusú trükkök széles yo-yot igényelnek, stabil, hosszú tengellyel. Ehhez az egyik legideálisabb yo-yo a már korábban említett Replay Pro yo-yo.

Az offstring yo-yo (4A) trükkök esetén a yo-yodhoz nincs rögzítve a zsinór. Ez magába foglalja a tanulás egy új módját, hogy hogyan dobd  és bind-elj. Ha már az alapokat elsajátítottad, szerezz be egy offstring yo-yot!
A megfelelő yo-yo kiválasztásával az offstring trükköket valójában nem is olyan nehéz megtanulni. Ehhez az egyik legjobb választás a Flight yo-yo lehet. Elég széles, így az offstring trükkök könnyedén elsajátíthatóak.

A freehand (5A) trükkökhöz egy ellensúly van a zsinór végére rögzítve, ahelyett, hogy az ujjadra húznád fel. Ez teszi lehetővé egy egész sor új trükk megvalósítását.
Minden 1A yo-yo trükk megvalósításához ideális yo-yo alkalmas 5A trükkök produkálásához egy ellensúly rögzítésével. Az egyik legjobb freehand yo-yo például a Die Nasty yo-yo, melynek saját ellensúlya a csomagban is megtalálható.

Rendezés:
Nézet:

A Ten Trick egy kiváló első yo-yo. Nagy teljesítményű műanyag csúszócsapágy található a loop trükkökhöz is alkalmas kialakítású yo-yo testben, ami hozzájárul ahhoz, hogy kényelmesen elférjen akár zsebben is. Ez a modell remek az első tíz trükk megtanulásához, név szerint: Sleeper, Walk The Dog, Inga/Lift, Forward Pass, Nightstar, Bikini, Eiffel Torony és a többi.

1.590 Ft

A Night Star egy kedvező árban lévő, LED-del ellátott yo-yo kezdők számára. A yo-yoban műanyag csúszócsapágy található. Ez az érzékeny modell kiválóan alkalmas kezdőknek és fiatalabbaknak, akik nem trükköket akarnak tanulni, csak a yo-yozás örömét szeretnék megtapasztalni. Különlegessége az egyik oldalába szerelt LED-alap, ami még egyedibbé teszi az élményt és akár sötétben is tudjuk használni a yo-yot.

2.190 Ft

A Whip egy modern kialakítást kapott és egy vékony csapágyat, ami érzékenyé teszi, így alkalmassá téve az alaptrükkökre és a loop trükkökre egyaránt. Ideális kezdők, illetve fiatal tehetségek számára a gyakorló időszakban.

2.490 Ft

Egy igazi yo-yos tudja, hogy a zsinór a legjobban fogyó/kopó alkatrésze a yo-yozásnak - ugye te sem vagy különb? Légy mindig felkészült, tárolj be az iYoYo 50 darabos pamutzsinór készletével!

3.190 Ft

A YoYoFactory ONE yo-yo egy remek modell az első ledobáshoz! Ebben a modellben egy érzékeny csapágy található, amivel a kezdő trükköket tudjuk elsajátítani, illetve egy haladó csapágy, amivel a komolyabb trükköket is kivitelezhetjük.

3.290 Ft

A F.A.S.T. 201 egy kiváló ár-érték arányt képviselő modell, ami bevezet a yo-yozás világába. Kisméretű csapágyat és egy recékből álló visszahúzó rendszert találhatunk a yo-yoban.

3.290 Ft

A YoYoFactory OneStar egy erős teljesítményű kezdő yo-yo. A nagyméretű csapágynak köszönhetően az összes kezdő, és pár haladó trükköt is el tudsz sajátítani. Kiváló ár-arány értékű darab, ami biztos segítségedre lesz a tanulásban és a fejlődésben!

3.290 Ft

A Loop 360 yo-yo a 2A és 3A stílushoz tökéletes modell. A Looping a folyamatos ledobás és visszahúzás stílusa - újra és újra kidobjuk a yo-yot. A különleges belső szerkezetnek köszönhetően nagy teljesítményre leszünk képesek. Fém csapágyat és szilikon visszahúzó rendszert találhatunk a yo-yoban.

3.290 Ft

A YoYoFactory ONE yo-yo egy remek modell az első ledobáshoz! Ebben a modellben egy érzékeny csapágy található, amivel a kezdő-haladó trükköket tudjuk elsajátítani.

3.290 Ft

A YoYoFactory ONE yo-yo egy remek modell az első ledobáshoz! Ebben a modellben egy érzékeny csapágy található, amivel a kezdő trükköket tudjuk elsajátítani, illetve egy haladó csapágy, amivel a komolyabb trükköket is kivitelezhetjük.

3.290 Ft

Az Elec-Trick Spin top polikarbonátból készült, aminek a hegye csapágyat kapott, így tehát sokkal hosszabb ideig pörög és gyorsabban, mint csapágy nélküli társai. Kiválóan alkalmas kezdő és profi játékosoknak egyaránt, és remek ár-érték arányú termék. Ez a Spin Top biztos fel fog villanyozni az új trükkök elsajátításában!

3.990 Ft

Kattanj rá te is a YoYoFactory legkülönlegesebb és legtestreszabhatóbb modelljére! A Velocity 2.0 kialakítása lehetővé teszi a kezdő és a haladó trükkök elsajátítását egyaránt. Ebben segítségedre lesz a yo-yo oldalain található kapcsoló, amivel a yo-yo érzékenységét tudod állítani.

4.790 Ft

A Replay Pro egy különleges modell Gentri Stein kezeiből. Gentri a 2015-ös amerikai bajnokság győztese. Ez a yo-yo egy profi által tervezett profi yo-yo, amely különleges kialakítást kapott. Profi szilikon visszahúzó rendszer és egy profi Center Track csapágy található benne. Ráadásul szemkápráztató designt kapott!

4.990 Ft

A Die Nasty egy rendkívül különleges modell. Steve Brown nevéhez fűződik - neki készítették ezt a klasszikus formát kapott yo-yot. A kialakítása emlékeztet a legendás Free Hand Zero-ra, de más méreteket és súlyelosztást kapott, illetve egy teljesen profi belső szerkezetet nagyméretű Center Track csapággyal és szilikon breakpaddal. A yo-yo kiválóan alkalmas 1A és 5A stílusra is egyaránt.

6.390 Ft

A Hubstack modell egy remek választás, ha valami különlegesre vágysz! A yo-yoban három csapágy található. A középső, ami a pörgési időt adja egy érzékeny csapágy, hogy minél több kezdő trükköt megtanulhassunk. A szélein pedig egy-egy oldalcsapágy található, amivel rengeteg különleges trükköt tanulhatunk meg.

6.390 Ft

A Loop 1080 egy profi 2A stílusú yo-yo. Ezt a modellt teljesen testre tudod szabni, így felejthetetlen élményt fog nyújtani mind gyakorlás, mind versenyzés alatt. Ez a yo-yo Shu Takada nevéhez fűződik, aki többszörös Looping világbajnok.

6.390 Ft

Magas teljesítmény és pénztárca-barát ár egy különleges off string yo-yoban: ez nem más, mint a Flight! Ezzel a yo-yoval szárnyalni fogsz a 4A világában! Nincs a yo-yo a csapágyhoz kötve, így bármelyik trükköt megtanulhatod ebben a különleges stílusban. Ezen kívül a gyártó ebbe a modellbe is beletervezte a specialitását, ami nem más, mint a finger spinre alkalmas belső rész.

7.990 Ft

Magas teljesítmény és pénztárca-barát ár egy különleges off string yo-yoban: ez nem más, mint a Flight! Ezzel a yo-yoval szárnyalni fogsz a 4A világában! Nincs a yo-yo a csapágyhoz kötve, így bármelyik trükköt megtanulhatod ebben a különleges stílusban. Ezen kívül a gyártó ebbe a modellbe is beletervezte a specialitását, ami nem más, mint a finger spinre alkalmas belső rész.

7.990 Ft

DV888 egy különleges megjelenésű fém modell. Precízen pörög, kiváló teljesítményét a fém súlyelosztásának köszönheti. Egyaránt alkalmas a haladóknak és a komolyabb trükköket ismerő játékosoknak is. Kinézete két legendás yo-yo ötvözetéből jött létre.

9.690 Ft

A Boss egy korszakalkotó új modell. Magas teljesítmény, pontos súlyelosztás és egyedi formatervezés. Ez a yo-yo már nem jön rántásra vissza, hanem teljesen érzéketlen, ígyl haladó szinttől kezdve akár profi szintig megfelel a játékosoknak.

9.690 Ft