Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Fizetési módok

Személyes átvétel esetén:

Üzleteinkben készpénzzel, bankkártyával (kivéve American Express), illetve Ajándék Erzsébet-utalvánnyal, Erzsébet-utalvány plusszal (Ajándék zseb) is fizethetsz!

A yo-yo.hu webáruházban megrendelt termékek ellenértékét kifizetheti interneten keresztül online Barion fizetéssel is.

 

Online internetes kártyás fizetés - Barion:

A fizetéshez szükséges megadott adatok teljes biztonságban lesznek, mivel a fizetés a Barion saját, titkosított oldalán történik. A Barion rendszere a Magyar Nemzeti Bank szigorú felügyelete alatt működik, PCI DSS megfeleléssel. A kártyaadatokat Norton/Symantec 256 bites SSL titkosítás védi. Webáruházunk csupán a tranzakció végeredményéről kap tájékoztatást, a megadott kártyaadatok nem jutnak el hozzánk! A Barion Smart Gateway felületén a kártyaadatok megadásával, vagy Barion tárca tulajdonosok esetében saját jelszóval lehetséges a fizetés, asztali és mobil böngészőkben egyaránt. Ez a fizetési mód nem igényel regisztrációt, az első fizetésnél lehet regisztrálni, de ez opcionális. A regisztráció és a Barion tárca használata Neked egyaránt ingyenes. A regisztráció kényelmessé teszi a rendszer használatát, nem kell többet beírni a kártyaadatokat az adott kereskedőnél, és egyetlen más Barion elfogadónál sem. Amennyiben regisztrálsz, javasoljuk, hogy töltsd le a Barion appot is, amely révén rengeteg felhasználói élménnyel gazdagodhatsz.

A Barionnal történő fizetés lépései:

 • Válaszd ki a terméket és helyezd azt a kosárba!
 • A Pénztárnál válaszd ki a számodra megfelelő szállítási módot, majd a fizetési módnál a Bariont. Ha megvan, akkor az Általános szerződési feltételek elfogadása után kattints a  "Megrendelés" gombra!
 • Fizetés a bankkártya adatok magadásával:
  • Ez a fizetési mód bárki számára elérhető, aki rendelkezik online fizetésre alkalmas Mastercard, Maestro, Visa, Electron vagy Amex bankkártyával vagy hitelkártyával. A fizetéshez a kártya adataira, valamint egy e-mail címre van szükség. A fizetéshez Barion regisztráció nem szükséges, de az ÁSZF-et minden esetben el kell fogadni.
 • Fizetés Barion tárcával:
  • Fizetés eltárolt bankkártyával
   Ez a fizetési mód bárki számára elérhető, aki rendelkezik online fizetésre alkalmas Mastercard, Maestro, Visa, Electron vagy Amex bankkártyával, hitelkártyával, valamint érvényes Barion regisztrációval. A fizetéshez szükséges kártyaadatokat a Barion biztonságos szervere tárolja, a fizetéshez e-mail cím és jelszó szükséges. Egy Barion tárcában több bankkártya is lehet.
  • Fizetés már előre feltöltött Barion egyenleggel.
   Ez a fizetési mód bárki számára elérhető, aki rendelkezik érvényes Barion regisztrációval (és nem rendelkezik bankkártyával). A fizetéshez csupán e-mail cím és jelszó szükséges. Az egyenlegen lévő elektronikus pénz előre feltölthető készpénzbefizetéssel a Barion feltöltő pontokon, valamint átutalással bankszámláról (sürgős esetben bankkártyáról is).

 

Fizetés az áru átvételekor

 • Ha a futárszolgálatos házhozszállítást választja, akkor a számla ellenértékét az áru átvételekor a futárnak kell kifizetni, készpénzzel vagy bankkártyával. A szállítás díja bruttó 12.000 Ft alatti megrendelés esetén 890 Ft. Bruttó 12.000 Ft feletti megrendelés esetében nem számolunk fel szállítási költséget. 
 • GLS csomagpontba történő kiszállítás esetén a csomagpontban készpénzes fizetésre van lehetősége. A csomagpontba történő szállítási díjnak bruttó 12.000 Ft alatti rendelés esetén 890 Ft-ot számolunk fel. Bruttó 12.000 Ft feletti rendelés esetén nem számolunk fel szállítási költséget.
 • FOXPOST csomagautomatába történő szállításkor a rendelés leadásakor Barion online bankkártyás fizetéssel vagy az automatánál bankkártyával tud fizetni. A szállítás díja bruttó 12.000 Ft alatti megrendelés esetén 890 Ft. Bruttó 12.000 Ft feletti megrendelés esetében nem számolunk fel szállítási költséget.
 • A megrendeléskor Személyes átvétel is választható. Ebben az esetben csak a rendelt termékek árát kell kifizetni budapesti szaküzletünkben, vagy debreceni irodánkban. Ezen kívül más költséget nem számolunk fel!