Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Minden, amit az oktatásunkról tudni érdemes

Előfordult már veled, hogy valami igazán klassz dolgot láttál, és arra gondoltál: "Mennyire menő ez a srác, hogy ilyet tud! Bárcsak nekem is menne!"
Aztán elkomorodsz, és a következő gondolatod ez: "Á, én ehhez biztos ügyetlen lennék."

Magadra ismertél? Akkor ez most neked szól.

Oktatásainkon igazi profikkal találkozhatsz, akik -akár hiszed, akár nem- ugyanonnan indultak, mint Te.

Hogyan lettek mégis profik?

Nem törődtek bele abba, hogy ez nekik nem megy, hanem belekezdtek a gyakorlásba.

Ebben nyújtunk segítséget Neked!

Oktatásainkon lépésről lépésre beavatunk téged a yo-yozás titkaiba. Megismerkedhetsz a kezdő trükkökkel, tanulhatsz profi kombókat, és arra is rávezetünk, hogyan találd ki a saját trükkjeidet.

Segítünk a versenyfelkészülésben, és abban is, hogyan találj rá a saját stílusodra, hogy végül Te is olyan profi játékos legyél, amiről a kezdetekben csak álmodoztál.

Most biztos sok kérdés merült fel benned, ezért összeszedtük Neked a leggyakoribb kérdéseket az oktatásunkkal kapcsolatban. Ha szeretnéd megtudni, hogyan is működik az oktatásunk, olvass tovább!

 

1. Mikor és hol vannak oktatások?

Az oktatásunkat minden szombaton 12:00 és 14:00 között tartjuk a Reflexshop budai szaküzletében, ami a Horvát utca 1-3 szám alatt található.

2. Mit kell magammal hoznom?

Ha kezdő vagy, és még nincs yo-yod, akkor semmi mást a jókedveden és az elszántságodon kívül. ;)
A kezdő trükkök begyakorlásához tudunk kölcsön yo-yot biztosítani, utána pedig segítünk Neked kiválasztani, hogy milyen modellel lenne érdemes elindulnod. Ha már van yo-yod, természetesen érdemes azt magaddal hoznod!

3. Kell előre regisztrálni?

Nem! Egy dolgot kell tenned, eljönnöd az oktatásunkra, felkapni egy yo-yot, és már mehet is a gyakorlás!

4. Bármikor becsatlakozhatok?

Persze! Oktatásunkon két csoportban foglalkozunk a kezdőkkel és a haladókkal, mindenkinek a saját szintjének megfelelő trükköt tanítjuk meg. Ha sikerül begyakorolni az első trükköt, akkor jöhet a második, és így tovább. 

5. Na jó, de tényleg ingyenes?

Igen, tényleg. Se regisztrációs díjat, se tandíjat nem kell fizetned. Mi ezt tényleg csak azért csináljuk, hogy könnyebben megtanulj yo-yozni. :)

+1. Mi a teendőm, ha szeretnék megtanulni yo-yozni, de nem Budapesten élek?

Ha messze laktok, és nem tudtok eljönni az oktatásunkra, a honlapunkon találhattok oktatóanyagokat, amik segítségével tudtok fejlődni. Az oktatás azért célravezetőbb, mert ott élőben ki tudjuk javítani a hibákat, úgyhogy ha valamikor erre jártok nézzetek be hozzánk, de addig is itt találtok oktatóvideókat.

 

Összefoglalva: ne habozz, gyere el hozzánk, tanulj profiktól, légy Te is a magyar yo-yo közösség tagja, és ne felejtsd el:

Ez nem csak hobbi: életstílus.

Tartalomhoz tartozó címkék: programok