Termékek Menü
0

Szállítási módok

A yo-yo.hu csapata törekszik arra, hogy a tőlünk megrendelt termékek minél hamarabb kiszállításra kerüljenek!

Így oldalunkon többféle szállítási mód közül választhatsz:

 • FOXPOST csomagautomata
  Válaszd ki a lakhelyedhez legközelebb eső FOXPOST automatát és add meg mobiltelefonszámodat! Szállítási költség: 890 Ft. 12.000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES kiszállítás.

 • GLS futárszolgálat
  A csomagot a GLS futárszolgálatnak történő átadásától számított 24 órán belül, a cég kiszállítja rendelésed. A szállítási költség az ország minden pontjára egységesen: 890 Ft.
  A 12.000 Ft-os kosárértéket meghaladó rendelés esetén a szállítás INGYENES!
   

 • GLS CsomagPont
  A csomagot a feladástól számított 1-5 napon belül átveheted a rendelésed leadásánál kiválasztott GLS csomagponton. A szállítási költség egységesen: 890 Ft. 
  A 12.000 Ft-os kosárértéket meghaladó rendelés esetén a kiszállítás INGYENES!

 • Személyes átvétel budapesti szaküzletünkben
  Címünk 1067 Budapest, Eötvös utca 39. (Eötvös-Szondi sarok. Bejárat a Szondi utca felől). Személyes átvétel esetén kérünk várd meg, amíg kollégáink telefonon értesítenek! Más esetben nem tudjuk garantálni, hogy a terméket át lehet venni a szaküzletünkben. Személyes átvétel esetén természetesen nincs szállítási költség.

 • Személyes átvétel debreceni irodánkban
  Irodánk címe: 4034 Debrecen, Vágóhíd utca 4/b. I. em. / 212-es ajtó. Személyes átvételre csak előzetes telefonos visszaigazolás után van lehetőség. Amennyiben a termék raktáron van, egy héten belül át tudod venni a debreceni irodánkban a rendelésedet. A termék érkezéséről minden esetben értesítünk telefonon. Ha esetleg nem várod meg a telefonos egyeztetést, nem tudjuk garantálni, hogy terméked átveheted irodánkban. Debreceni személyes átvétel esetén természetesen nincs szállítási költség.

 

FOXPOST csomagautomata

 

A szállítási költség egységesen minden csomagnál 890 Ft.

A szállítási díj Magyarországon belül egységes, függetlenül a megrendelt termékek súlyától, méretétől, vagy mennyiségétől. Minden 12.000 Ft feletti megrendelés esetén a szállítás INGYENES.

Rendelésed állapotáról folyamatosan e-mailen tájékoztatunk. A munkanapokon 11:30-ig webáruházunkban leadott megrendeléseket még aznap kiszállítja a FOXPOST. Kérünk, hogy a rendelésed leadásakor vedd figyelembe, hogy csak abban az esetben tudjuk garantálni az aznapi átvételt, ha a webshopunk készletén van az adott termék(ek)ből.

A csomag útja a rendelést visszaigazoló emailben található csomagszám segítségével a interneten is nyomon követhető a http://www.foxpost.hu/csomagkovetes/ oldalon.
A csomagszámot ügyfélszolgálatunktól is lekérheted:
+36 30-499-0807, webshop@reflexshop.hu

Keresd meg és válaszd ki a hozzád legközelebb eső automatát az automatakeresővel!

 

Hogyan működik?

Válaszd ki a lakhelyedhez legközelebb eső FOXPOST automatát és add meg mobiltelefonszámodat! Látogass el az automatához, add meg a kódodat és nyisd ki a rekeszedet: a csomag tartalmáról csak neked van tudomásod, így a folyamat nemcsak villámgyors, de rendkívül diszkrét is! Ha a csomagod megérkezett az átvételi pontra, SMS-ben értesítünk. Az üzenetben elküldött egyedi, csak általad ismert kóddal nyithatod ki az automata megfelelő ajtaját. Fontos: őrizd meg a kapott SMS-t, mert szükséged lehet rá, ha vissza szeretnéd küldeni a csomagot! Látogass el az automatához, add meg a kódodat és nyisd ki a rekeszedet: a csomag tartalmáról csak neked van tudomásod, így a folyamat nemcsak villámgyors, de rendkívül diszkrét is.

Csomagcsere FOXPOST esetén:

 • Sétálj vissza az automatához, ahol korábban átvetted a küldeményt, amely a webáruházból rendelt terméket tartalmazta!
  *A funkció kizárólag webshopból rendelt termékek, 14 napon belül történő ingyenes visszaküldésére vonatkozik, magánszemélyek közötti csomagküldés esetén nem alkalmazható!
 • Az érintőképernyőn válaszd ki a „Visszaküldés” opciót! Pötyögd be egyedi nyitókódodat!
 • Az ezután kinyíló rekeszbe tedd vissza a csomagot, aztán csukd be az automata ajtaját. Részedről ennyi – a többiről mi gondoskodunk!

Fontos!
FOXPOST esetén a csomag mérete és súlya korlátozott! A maximális csomagméret: 60 cm x 36 cm x 62 cm és a maximális súly pedig 25 kg. Kérünk, ezt minden esetben vedd figyelembe, mielőtt kiválasztod a szállítási módot!

Rendelésed ellenértékét a FOXPOST csomagautomatánál is rendezheted bankkártyáddal. Készpénzes fizetésre az automatánál nincs lehetőség.

 

 

 

Kiszállítás GLS futárszolgálattal

 

A szállítási költség az ország minden részébe egységesen 890 Ft minden csomagnál.

A szállítási díj Magyarországon belül egységes, függetlenül a megrendelt termékek súlyától, méretétől, vagy mennyiségétől. Minden 12.000 Ft (9.448 Ft + áfa) feletti megrendelés esetén a szállítás INGYENES!

Rendelésed állapotáról folyamatosan értesítünk e-mailen keresztül. A GLS futárszolgálat a csomag feladásától számított 24 órán belül szállítja ki a termékeket.

A csomag útját a csomagszám segítségével interneten is nyomon lehet követni a következő oldalon: https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes
A csomagszámot elkérheted ügyfélszolgálatunktól is. Elérhetőségünk:
(+36 30 499 0807, webshop@reflexshop.hu)

Webáruházunk a feladást követően értesítést küld e-mailben, ezért kérjük, hogy működő elérhetőséget adj meg, lehetőleg olyat, amit sűrűn nézel!

A futárnál lehetőség van utánvétes fizetésre is, a csomag átadásakor. Ebbe az esetben készpénzes, és bankkártyás fizetésre is lehetőség van.
Ha nem az átvételkor szeretnél fizetni, akkor az online bankkártyás fizetést javasoljuk, melyet a megrendelés leadásakor tudsz rögzíteni.
Kártyaelfogadó partnerünk az MKB Bank Zrt. ahol a következő típusokat használatára van lehetőség:

 

 

Gyakran ismételt kérdések GLS futárszolgálat esetében

Mikor történik a kiszállítás?
A GLS futárszolgálat minden hétköznap, azaz hétfőtől-péntekig, 8:00-17:00 óra között szállítja ki a csomagokat. Kiszállítás reggelén e-mail és SMS értesítést kapsz benne a csomagszámmal és a kézbesítés időpontjának 3 órás intervallumáról. A megadott információk alapján lehetőséged van megváltoztatni a kiszállítás időpontját és a szállítási címet.

Meg tudok-e adni a kiszállítás konkrét időpontját? (pl. hétfőn 12:53 perc)
Napot természetesen meg tudsz adni, viszont konkrét időpontot nem. A futároknak van egy előre meghatározott útvonaluk, és azt nem tudják módosítani. Amennyiben nem tudod megoldani, hogy Te vagy hozzátartozód ebben az időintervallumban átvegye a csomagot, hosszabb (legalább 4-5 órás) időintervallumot feltüntethetsz a Megjegyzés rovatban, melyet a futárnak továbbítunk. Garantálni azonban nem tudjuk, hogy ezt a futár tartani fogja.

Mi történik, ha akkor jön a futár, amikor nem vagyok itthon?
Mivel a futár célja is az, hogy a lehető leggyorsabban kézbesítse a terméket a megrendelőhöz, így minden erőfeszítést meg fog tenni, hogy ez megtörténjen! Ha nem vagy otthon, akkor több variáció is lehetséges. Lehet, hogy felhív telefonon (nem tudjuk garantálni), vagy a postaládádban, ajtódon hagy egy értesítőt, amin az Ő mobiltelefonszáma is megtalálható lesz, így fel tudod venni vele a kapcsolatot, és egy előre egyeztetett időpontban történik majd a kiszállítás.

Ha van egyéb fontos instrukció a kiszállításhoz, akkor azt hova írjam?
Ha van olyan információ, ami megkönnyíti mind a Te, mind a futár dolgát, akkor ne tartsd magadban! Más van kiírva a kapucsengőn, vagy pont most romlott el a csengőd, esetleg máshol van a bejárat?
Hova érdemes ezt írnod? Amikor leadod a megrendelésed a webáruházunkban, akkor a vásárlási folyamat közben, a Megjegyzés rovatban, tudsz szöveges instrukciót is megadni. Bármi hasznos, fontos információd van, akkor kérjük, hogy ide írd be.

Fel tud-e hívni a futár a kézbesítés előtt fél órával?
Minden futár akár napi több száz csomagot is kezelhet, ezért sajnos nincsen módja telefonálni, vagy bármilyen formában előzetesen jelezni érkezését. A tapasztalatunk általában az, hogy kisebb településekre "vaktában" nem indul el a futárszolgálat járműve, ezért itt lehet, hogy előzetesen, saját belátása, vagy a helyi depo instrukciói alapján jelentkezni fog.

 

 

GLS CSomagPontba történő kiszállítás

Hogyan működik a GLS CSomagPont?
Ha a GLS CsomagPontba történő szállítási módot választod, több, mint 270 településen jelen lévő 650 GLS CsomagPont közül választhatod a számodra legmegfelelőbbet. A CsomagPontok többnyire frekventált helyen találhatóak, benzinkutakon, bevásárlóközpontokban. A csomagod a feladást követő 24 órán belül kézbesítjük is az általad választott CsomagPontra, melyről SMS-t küldönk számodra az általad megadott telefonszámra. 

Mikor van nyitva a CSomagPont?
A CsomagPontok többségben 10:00 és este 20:00 között vannak nyitva. Egy legördülő listából választhatod ki, hogy melyik a hozzád legközelebb eső. Majd a kiválasztott csomagpont oldalán tudod megnézni a pontos nyitva tartást.

Mikor mehetek a csomagért?
A GLS SMS-ben fog tájékoztatni, ha megérkezett a csomagod a kiválasztott CsomagPontba. Értesítés után 5 munkanapon belül bármikor átveheted a küldeményt figyelembe véve a kiválasztott CsomagPont nyitvatartási idejét. A küldeményt személyazonosságot igazoló okmány felmutatásával tudod átvenni a csomagszámra hivatkozva. Amennyiben a 3. munkanapon sem vetted át a csomagod, ismételten SMS értesítést küldünk, hogy figyelmeztessünk. A CsomagPontba maximum 40 kg súlyú csomagot tudunk szállítani. Több átvevő is megadható a csomagon. 

Hogyan fizethetek a CSomagPontban?
Az utánvétes csomagoknál csak készpénzes fizetési módra van lehetőség a CsomagPonton. A GLS CsomagPontba történő szállítás egységesen 890 Ft. 12.000 Ft feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes.

 

 

Személyes átvétel Budapesten

Személyes átvétel esetén nincs semmilyen extra- vagy rejtett költség!
Fontos, hogy a megrendelt terméket csak akkor tudod átvenni a szaküzletünkben, ha azt ügyfélszolgálatunk előzőleg visszaigazolta a megrendelésed elkészültét. Más esetben nem tudjuk garantálni, hogy a megrendelt termék elérhető és átvehető lesz.
A személyes átvétel esetén lehetőség van bankkártyás fizetésre is. Az általunk elfogadott kártyák:

 

Címünk: Reflexshop - Budapest
1067 Budapest, Eötvös utca 39.
(Eötvös-Szondi sarok, Bejárat a Szondi utca felől)
Latitude : 47.50875 (47°30′31.507″N)
Longitude : 19.06098 (19°03′39.524″E)

Telefon: +36 1 269 0941
+36 30 529 2432
E-mail: bolt@reflexshop.hu

Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek: 10:00 - 20:00-ig
Szombat: 10:00 - 14:00-ig

 

 

 

 

 

Személyes átvétel Debrecenben

Debreceni irodánkban csak előzetes rendelés vehető át, minden esetben csak a telefonos illetve e-mail értesítés után.

Személyes átvétel esetén nincs semmilyen extra- vagy rejtett költség!

Amennyiben a megrendelt termék raktáron van, egy héten belül megérkezik a debreceni irodába. Ahogy megérkezik hozzánk telefonon értesítünk, hogy össze lett készítve megrendelésed és átvehető a termék.
A megrendelt terméket csak ügyfélszolgálatunk visszaigazolása után tudod átvenni az irodában. Ellenkező esetben nem tudjuk garantálni, hogy a elérhető, átvehető lesz amikor befáradsz érte.
A személyes átvétel esetén a következő típusú bankkártyákkal is fizethetsz: (A bankkártyás fizetési lehetőség átmenetileg szünetel!)

Címünk: Reflexshop Kft. iroda
4034 Debrecen, Vágóhíd utca 4/b. I. em. / 212-es ajtó
Telefon: +36 70 366 2508
E-mail: office@reflexshop.hu

Nyitva tartás:
Hétfő - Péntek: 09:00 - 17:00-ig