Termékek Menü
0

Kiegészítők - Alkatrészek

A modern yoyo-zásban a yo-yo a legfontosabb, de a megfelelő kellékek hozzá nélkülözhetetlenek.

A tartalék zsinórok elengedhetetlenek, mivel a zsinór elhasználódik, miközben játszol. A régi zsinórok elveszthetik a színüket és láthatóságukat, rugalmasságukat, csúszósságukat, sőt mi több, el is szakadhatnak. Ajánlott 30-120 perc yo-yo-zás után zsinórt cserélni. Emellett tanácsos világos, feltűnő színű zsinórt beszerezni, hogy a yo-yo-s (és természetesen a zsűri, a versenyek nézői) jobban lássa a zsinórt és ezáltal a trükköket. Az optimális zsinór hossz a padlótól a yo-yo-s köldökéig ér kezdők esetében, haladók és profik szintjén ez változhat (stílustól és preferenciától függően).

A legtöbb YoyoFactory-s yo-yo-nak „C” méretű csapágya van (csak a Velocity, FAST 201, Mighty Flea, Loop 1080 és a Loop 360 modellek esetén használnak kisebbet).

A SPEC egy standard csapágy lapos profillal. A Center Trac prémium kategóriás csapágy konkáv alakú profillal, ami a zsinórt középen tartja, ezáltal jobbá téve a yo-yo pörgését és teljesítőképességét.

A Pad-ek szilikon matricák, melyek egyfajta „visszahúzó rendszerként” funkcionálnak a yo-yo-kban. A szilikon és a zsinór közti súrlódás által a yo-yo-t pörgésre és feltekeredésre késztetik. A Pad-eket 1-3 havonta érdemes cserélni.

A YoyoFactory két féle kenőanyagot gyárt. Az első a „loop/reszponzív olaj”, amely reszponzív és loop yo-yo-knak készült, ez az olaj sűrű és könnyebben visszatérővé teszi a yo-yo-t. A másik típus haladó yo-yo-soknak készült, az úgynevezett „Long Spin Olaj”. Ez az olaj a csapágy életét meghosszabbítja, általa a yo-yo hosszabban és halkabban pörög. Összesen 1-2 csepp használata ajánlott.

Rendezés:
Nézet:

A 100% poliészter zsinórok lehetővé teszik, hogy gyakorlás közben bármelyik trükköt megtanulhasd - legyen ez egy technikásabb mozdulat vagy valami látványosabb slack. Rengeteg színben kapható, ezáltal bármilyen felület fölött tudsz játszani, nem fog elveszni a zsinór a háttérben és mindig látható maradsz!

100 Ft

Ezek a profi szilikon visszahúzó rendszerek garantáltan növelni fogják a yo-yod teljesítményét! Jobb tapadás, erősebb gyorsulás minden ledobásnál. Bármikor egy mozdulattal visszahúzhatod a yo-yot a kezedbe, trükk közben leállíthatod és azonnal újraindíthatod. Vigyél plusz látványelemeket a stílusodba - ezekkel a visszahúzó rendszerekkel gyerekjáték lesz!

320 Ft

Legyen mindig kéznél kedvenc yo-yod dobásra készen a YoYoFactory övre akasztható yo-yo tartójával! Ezt a nélkülözhetetlen kiegészítőt még különlegessebbé teszi, hogy az övre akasztható rész egy erős karabiner a fokozott biztonság érdekében. Látványos és praktikus!

1.290 Ft

100% pamutból készült yo-yo zsinór a gyakorláshoz! A pamut zsinórt loophoz és kezdéshez ajánljuk. Ebben a csomagban tíz darab kiváló madzag található. Fehér színének köszönhetően minden sötét felület fölött könnyeden tudunk majd gyakorolni.

1.290 Ft

A Catchy Clip egy övre akasztható univerzális kendama tartó minden sztenderd méretű eszközhöz. Legyen kéznél mindig a kedvenc kendamád és kapd elő bárhol, amikor csak gyakorolni szeretnél vagy megvillantani a tudásod!

1.490 Ft

A YoYoFactory Performance yo-yo olaj segít testreszabni a csapágyadat! Ha a long spin olaj kerül a csapágyadba, akkor a yo-yod teljesítményét növelheted meg vele - a pörgési idő a sokszorosára nő.

1.990 Ft

A YoYoFactory Performance yo-yo olaj segít testre szabni a csapágyadat! Ha a loop/response olaj kerül a csapágyadba, akkor viszkozitását javítod - sokkal érzékenyebb lesz a yo-yo és a loop trükkök terén érhetünk el javulást.

1.990 Ft

A MultiTool egy praktikus kis szerszám, ami mindig kéznél lesz, ha szükséged van rá! Ha esetleg a köteled hosszával lenne a gond, vagy csapágyat, esetleg tengelyt kellene cserélned, nem kell késégbe esned! A MultiToolon van mindhárom feladatra megfelelő eszköz! Egy zsinórvágó, egy csapágykiszedő és egy tengely cserélésre alkalmas, kisméretű imbusz. Ez az összetett szerszám a kulcstartódon is elfér és bármikor használatra kész!

2.290 Ft

A Central Track csapágy egy alap felszereltsége a profi yo-yoknak. Ezzel a kiegészítővel te is megnövelheted a yo-yod teljesítményét (pörgési idő és sebesség)! Az egész lényege az, hogy a csapágy kialakítása lehetővé teszi azt, hogy a zsinór a csapágy közepén maradjon - így pontosabban és precízebben fog működni a yo-yo!

3.190 Ft