Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Akciós termékek

Rendezés:
Nézet:

A Catchy Clip egy övre akasztható univerzális kendama tartó minden sztenderd méretű eszközhöz. Legyen kéznél mindig a kedvenc kendamád és kapd elő bárhol, amikor csak gyakorolni szeretnél vagy megvillantani a tudásod!

1.490 Ft 790 Ft

A Catchy LED Kendama egy remek műanyagból készült darab, ami átlátszó testébe rejtett LED-eknek köszönhetően látványosan világít és felkelti mindenki figyelmét. A kendama polikarbonátból készült, ami nagyon ellenálló és könnyű anyag - keresve se találnánk ideálisabb alapanyagot egy kendamához!

3.990 Ft 2.992 Ft

A Catchy Kendama család második tagja az Air modell. Nevéből adódóan légiesen könnyed. Remek kezdéshez és komolyabb trükkökhöz egyaránt. A kis kráterekben gumi gyűrűk találhatók, amik segítik a landolást és elkapást a gyakorlás közben a tamának.

4.990 Ft 3.992 Ft

Kattanj rá te is a YoYoFactory legkülönlegesebb és legtestreszabhatóbb modelljére! A Velocity 2.0 kialakítása lehetővé teszi a kezdő és a haladó trükkök elsajátítását egyaránt. Ebben segítségedre lesz a yo-yo oldalain található kapcsoló, amivel a yo-yo érzékenységét tudod állítani.

4.790 Ft 4.311 Ft

A Replay Pro egy különleges modell Gentri Stein kezeiből. Gentri a 2015-ös amerikai bajnokság győztese. Ez a yo-yo egy profi által tervezett profi yo-yo, amely különleges kialakítást kapott. Profi szilikon visszahúzó rendszer és egy profi Center Track csapágy található benne. Ráadásul szemkápráztató designt kapott!

4.990 Ft 4.491 Ft

A YoYoFactory kendama triójának kiemelkedő hagyományos modellje a Street, ami egy igazi tradicionális felépítést kapott. Ellenálló és masszív, az igazán kitartó gyakorlásra és használatra tervezve. Ha most kezded vagy profibb szintre szeretnél lépni, remek társad lesz a gyakorlás útján!

7.990 Ft 6.312 Ft

Magas teljesítmény és költség barát ár egy különleges off string yoyoban. Ez nem más, mint a Flight. Ezzel a yoyoval szárnyalni fogsz a 4A világában itt nincs a yoyo a csapágyhoz kötve és ezálltal bármelyik trükköt meg tanulhatod ebben a különleges stílusban. Ezen kívül A gyártó ebbe a modellbe is beletervezte a specialitását, ami nem más, mint a finger spinre alkalmas belső rész.

8.290 Ft 6.466 Ft

A Mighty Flea a világ legkisebb yo-yojaként utánozhatatlan játékélményt nyújt minden játékos számára. A játék ezzel a parányi yo-yoval legalább olyan nagy kihívást jelent, mint amilyen szórakozást. Komoly játékosok számára kötelező kipróbálni!

18.890 Ft 14.923 Ft

A Nightmare egy újabb modell, ami két különböző fémet ötvöz. A kialakítás a garancia a kimagasló teljesítményre, ráadásul a legkülönbfélébb trükkök és stílusok megtanulását is leegyszerűsíti. Segítségedre lesz a yo-yo peremén található fém gyűrű, ami a yo-yo anyagától eltérő, ezáltal a peremeken összpontosul a súly. Az eredmény stabilabb és hosszabb pörgésidő!

28.790 Ft 23.032 Ft

A YoYoFactory nagyon büszke az első olyan bimetál yoyojára, amit a Turningpointtal együtt hozott létre. A modellről azt kell tudni, hogy a kétféle fémnek köszönhetően nagyon magas a forgási idő és stabilitás, ami köszönhető a remek súlyelosztásnak is. Kicsit szögletes kialakítást kapott a modell a Cyborg 2.0 modell főbb stílusjegyeivel ötvözve és ezek mellett 7075 alumíniumból készül.

28.790 Ft 23.032 Ft