Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Hogyan válassz kezdő yo-yot?

Mindig ki akartad próbálni a yo-yozást? Itt az ideje!

Az első lépés ahhoz, hogy profi yo-yos legyél az, hogy megtaláld a tökéletes kezdő yo-yot. 

Ne aggódj, segítünk!

Érzékeny csapágy - a kezdők barátja!

A kezdetekhez mindenképp egy érzékeny csapágyas yo-yot javaslunk neked. Ez mit jelent? Hogy a yo-yo pörög, ha ledobod, de ha megrántod, visszatér a kezedbe. Haladóbb társai, az érzéketlen csapágyas yo-yok csak egy "bind" vagy "felhúzás" nevű trükk elsajátítása után térnek vissza a kezedbe.

Az érzékeny csapágy segít neked begyakorolni a tökéletes ledobást - ami elengedhetetlen lesz a profi trükkök kivitelezéséhez!

A legjobb kezdő modelljeink, amiket ajánlunk neked az Arrow, a One, vagy a Velocity.

Kettő az egyben

Ezeknek a yo-yoknak a legnagyobb előnyük, hogy átalakíthatóak haladó yo-yová, így ha kész vagy a kezdő trükkök megtanulásával, már folytathatod is a listát a haladó trükkökkel. 

Ha úgy érzed, hamar megtanulnád a kezdő trükköket, leginkább az Arrow yo-yot javasoljuk neked. Ez az a modell, melynek a kialakítása már alkalmas a haladó trükkök tökéletes kivitelezésére is, hiszen jóval nagyobb mint fent felsorolt társai, ráadásul a réstávolsága is nagyobb. 
És ha ez még nem lenne elég: az Arrow yo-yo oldalán egy fingerspin zónát is megtalálhatsz, aminek segítségével az egyik legmenőbb trükköt, a fingerspint is könnyedén megtanulhatod.