Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

YoYoFactory Wedge yo-yo, átlátszó-ezüst

Ár:
5.990 Ft (4.717 Ft + ÁFA)
Gyártó: YoYoFactory
Cikkszám: YO-445
A YoYoFactory ezúttal a haladó játékosoknak kedvezett, hiszen elkészítette a nagy sikernek örvendő Edge yo-yo műanyag verzióját, így a haladó játékosok egy hihetetlenül profi, mégis kedvező árú yo-yot kaphatnak. Anyagát tekintve műanyag, súlya a peremre került, így stabilitása felülmúlja az elvárásokat, és horizontális trükkökre is alkalmas.
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2018-11-19

Leírás és Paraméterek

Miért éppen a YoYoFactory? 

A YoYoFactory a világ egyik legkiemelkedőbb yo-yo gyártó márkája. A cég kiváló minőségének és precíz kidolgozottságának köszönheti hatalmas sikerét. Elvük, hogy a yo-yozás nem csak egy hobbi, de egy életstílus is, modelljeiket és kiegészítőiket ennek alapján tervezik meg és gyártják le. A cég rengeteg világhírű játékossal kollaborált már, hiszen hogy máshogy lehetne professzionális yo-yot tervezni, mint a legjobb játékosok segítségével?

A YoYoFactory terméklistájában az egészen kezdő modellektől kezdve a profi fém darabokig mindent megtalálsz, amit csak szeretnél! 

Számtalan játékossal dolgoztak már együtt, többek között Vahek Kroutil, Gentry Stein, vagy John Ando. Ezúttal a 2018-as világbajnok Evan Nagao-val készítettek egy fantasztikus yo-yot. 

Profiktól, haladóknak

A YoYoFactory ezúttal a haladó játékosoknak kedvezett, hiszen a nagy sikerül Edge műanyag verzióját készítette el, így a haladó játékosok egy hihetetlenül profi, mégis kedvező árú yo-yot kaphatnak.
A Wedge ugyan nem metál yo-yo, de több, mint egy egyszerű plasztik. Kialakításának köszönhetően a Wedge nagy, széles, erőteljes, társad lesz a kezdő és a legprofibb trükköknél egyaránt. 

Evan keményen dolgozott azért, hogy megvédje az Egyesült Államok bajnoka címet, és nem adta fel egészen addig, amíg 2018-ban megszerezte az aranyérmet a yo-yo Világbajnokságon, Shanghai-ban. 
Célja az volt, hogy ne csak a profik, de a haladók is megtapasztalhassák, hogy milyen érzés egy igazán erőteljes, profi kivitelezésű modellel játszani. 

Ezt az érzést adja meg Neked a WEDGE.

Haladó vagy? Tapasztald meg azt az érzést, amit a 2018-as világbajnok által tervezett yo-yo adhat neked.
Profi vagy? Állj készen egy hihetetlenül jó plasztik dobásra!

További információk

  • Átmérő: 57.40 mm
  • Szélesség: 47.45 mm
  • Súly: 66.6 gramm