Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

YoYoFactory Kui yo-yo, kék

Ár:
19.890 Ft (15.661 Ft + ÁFA)
Gyártó: YoYoFactory
Pesti üzletünkben: Előrendelhető
Budai üzletünkben: Előrendelhető
Webáruházunk raktárában: Előrendelhető
Szállítási díj: Ingyenes
Cikkszám: YO-451
A KUI fém testének, kiváló súlyelosztásának és fingerspin zónájának köszönhetően professzionális játékélményt nyújt nappal, és LED világítása miatt még éjszaka is a leglátványosabb yo-yod lesz!

Leírás és Paraméterek

Fém yo-yo, LED fényekkel... miért ne?

A YoYoFactory ezúttal is valami teljesen újat és váratlant alkotott: létrehozta az első olyan fém yo-yot, ami LED világításos!

Hogy ez miért olyan váratlan?

Mindenki imádja a LED fényekkel ellátott yo-yokat, de eddig ilyen extrát csak műanyag modelleknél tapasztalhattunk. Mostantól azonban a fényeket végre professzionális játékélménnyel köthetjük össze. 

Nem pusztán csak világít...

A Yicheng Luo közreműködésével létrejött KUI nem csak a LED fények miatt különleges.

Fém testének, kiváló súlyelosztásának és fingerspin zónájának köszönhetően nappal, és éjszaka is lenyűgözhetsz vele bárkit!

Miért éppen a YoYoFactory? 

A YoYoFactory a világ egyik legkiemelkedőbb yo-yo gyártó márkája. A cég kiváló minőségének és precíz kidolgozottságának köszönheti hatalmas sikerét. Elvük, hogy a yo-yozás nem csak egy hobbi, de egy életstílus is, modelljeiket és kiegészítőiket ennek alapján tervezik meg és gyártják le. A cég rengeteg világhírű játékossal kollaborált már, hiszen hogy máshogy lehetne professzionális yo-yot tervezni, mint a legjobb játékosok segítségével?

A YoYoFactory terméklistájában az egészen kezdő modellektől kezdve a profi fém darabokig mindent megtalálsz, amit csak szeretnél! 

Gyártó YoYoFactory
Szint Profi yo-yo
Stílus Freestyle - 1A
Anyag Fém
Termék címkék: kui, led, led yo-yo, led yoyo, yo-yo, yoyo