Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Yo-Yo kezdőknek

Az első yo-yo-d megfelelő kiválasztása nagyon fontos. A yo-yo-zás eleinte egy kicsit bonyolultnak tűnhet, éppen ezért elengedhetetlen, hogy minőségi yo-yo-val kezd a tanulást. A YoyoFactory büszkén kínálja fel neked ezt a lehetőséget, yo-yo-zást tanítunk az egész világon és fejlett modelljeink vannak ennek megvalósítása érdekében, melyek könnyen kezelhetőek az új yo-yo-sok által is. Ebben a kategóriában az összes yo-yo úgynevezett „reszponzív” yo-yo (forognak, de egy egyszerű felhúzással visszapördülnek a kezedbe), ami alapvető fontosságú a modern yo-yo-zás alapjainak elsajátításában.

Kifejezetten ajánljuk egy csomag tartalék zsinór beszerzését a yo-yo-dhoz. A yo-yo zsinór elhasználódik  miközben a trükköket gyakorlod, ezáltal elveszti az optimális teljesítőképességét. A zsinórok cseréje biztosítja a yo-yo megfelelő működését.

Ha még új vagy a yo-yo-zás terén és szeretnél yo-yo játékossá válni, a KEZDŐ CSOMAGOT ajánljuk figyelmedbe. Ez a csomag tartalmazza az összes terméket, amelyek elengedhetetlenek a kezdők számára, hogy megkönnyítsük a választásodat, és ez által egy különleges ajánlatban részesülj.