Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

YoYoFactory Jackknife yo-yo, kék

Ár:
16.080 Ft (12.661 Ft + ÁFA)
Gyártó: YoYoFactory
Pesti üzletünkben: Előrendelhető
Budai üzletünkben: Előrendelhető
Webáruházunk raktárában: Előrendelhető
Szállítási díj: Ingyenes
Cikkszám: Yo-268

A Basecamp yo-yok a világ talán leginnovatívabb yo-yo gyártóinak, a YoYoFactory-nek és a CLYW-nek az együttműködéséből született, és ki gondolta volna - az eredmény épp olyan elképesztő lett, mint azt vártuk!

Leírás és Paraméterek

A Basecamp yo-yok a világ talán leginnovatívabb yo-yo gyártóinak, a YoYoFactory-nek és a CLYW-nek az együttműködéséből született, és ki gondolta volna - az eredmény épp olyan elképesztő lett, mint azt vártuk! A Basecamp yo-yok mindegyike olyan egyedi tulajdonságokkal és képességekkel bír, amelyet még nem tapasztalhattunk más yo-yokban. Ismerjük hát meg a termékvonal legkreatívabb tagját, a Jackknife-ot!

A Jackknife tervezésekor a készítők egy percig sem gondoltak a már jól bevált felépítésre, hanem valami olyat kerestek, ami még nagyobb teljesítményt eredményezhet. Így egy meghosszabbított központi vonal vezet a yo-yo belsejébe, ami egyedülálló súlyelosztást tesz lehetővé. Az eredmény? Gyors, stabil és rendkívül hosszan pörgő yo-yo, ami felett egy pillanatra sem fogod elveszíteni a kontrollt! Nem is beszélve a finger spin kialakításról, ami olyan szinten megkönnyíti a játékot, hogy ez után a yo-yo után már semmi mással nem fogsz trükközni!

További információ:

Csapágy méret C Response rendszer Snow Tires Szélesség 44,43 mm Átmérő 56,45 mm Súly 64,8 g