Termékek Menü
0
Ön itt jár: >

Spin Top

A Spintopok is változásokon, evolúción mentek át, akárcsak a yoyo-k.

A fát helyettesítették plasztikkal, csapágyat tettek a spintop közepébe, ezáltal a világ egyik legősibb játéka született újjá. A csapágyak a spintop pörgését nagyon megkönnyítik, amely nem igényel mást a játékos pörgetésén kívül. A Spin top trükkök igencsak látványosak, hiszen sokszor úgy tűnhet, hogy felrúgják a fizika törvényeit egyedülálló mozgásukkal. A spintopok nagyon hasonlóak a yo-yo-khoz, így a YoyoFactory úgy döntött, hogy olyan modern Spintopokat tervez, amelyek eszméletlenül tartósak, könnyen fenntarthatók és könnyen használhatók.

Rendezés:
Nézet:

A Short Circuit egy profi spin top. Kiváló a kezdő trükköktől a legprofibb mozdulatokig. A fix hegy és a masszív, tömör test hosszú pörgést tesz lehetővé. Garantáltan gyorsan meg tudod majd tanulni mindegyik trükköt, amihez nem kell csapágyas hegy!

3.291 Ft

Az Elec-Trick Spin top egy polikarbonátból készült, aminek a hegye csapágyat kapott, így tehát sokkal hosszabb ideig pörög és gyorsabban, mint csapágy nélküli társai. Kiválóan alkalmas kezdő és profi játékosoknak egyaránt, és remek ár-érték arányban helyezkedik el. Ez a Spin Top biztos fel fog villanyozni az új trükkök elsajátításában!

3.990 Ft

Az Elec-Trick LED Spin top egy polikarbonátból készült, átlátszó testtel, aminek a hegye csapágyat kapott, így tehát sokkal hosszabb ideig pörög és gyorsabban, mint csapágy nélküli társai. Ezen kívül a LED-nek köszönhetően nagyon látványos minden trükk. Kiválóan alkalmas kezdő és profi játékosoknak egyaránt, és remek ár-érték arányban helyezkedik el. Ez a Spin Top biztos fel fog villanyozni az új trükkök elsajátításában és beragyogja majd a pályafutásod!

3.990 Ft