Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü
Ön itt jár: >

Kendama

A Kendama egy tradicionális japán ügyességi játék.

A Kendama elve azon alapul, hogy elkapd a golyót a különböző méretű tölcsérek egyikével és a tüskével. A Kendama hagyományosan fából készül, azonban a YoyoFactory úgy döntött, hogy a saját útját járja, ezzel vegyítve a Kendamát a plasztikkal való jártasságukkal. Egy új márkát alakítottak ki, a Catchy Kendamát. Terveztek klasszikus STREET fa Kendamát, LED light up Kendamát, és az innovatív AIR Kendamát.

Ha bármikor jól jönne egy kis pihenés a nagy yoyozások közepette, ajánljuk figyelmedbe ezt az addiktív és kifejezetten szofisztikált ügyességi játékot!

Rendezés:
Nézet:

A Catchy Clip egy övre akasztható univerzális kendama tartó minden sztenderd méretű eszközhöz. Legyen kéznél mindig a kedvenc kendamád és kapd elő bárhol, amikor csak gyakorolni szeretnél vagy megvillantani a tudásod!

1.490 Ft

A Catchy LED Kendama egy remek műanyagból készült darab, ami átlátszó testébe rejtett LED-eknek köszönhetően látványosan világít és felkelti mindenki figyelmét. A kendama polikarbonátból készült, ami nagyon ellenálló és könnyű anyag - keresve se találnánk ideálisabb alapanyagot egy kendamához!

3.990 Ft
Az ügyességi játékok szerelmese vagy, és kipróbálnál valami újat? Esetleg próbálkoztál már a kendamával, de túl nagy kihívás volt? A Terrakendama Pillt neked találták ki, ha imádsz kísérletezgetni, próbára tennéd az ügyességed, vagy fejlsztenéd a térlátásod! 
4.490 Ft

A Catchy Kendama család második tagja az Air modell. Nevéből adódóan légiesen könnyed. Remek kezdéshez és komolyabb trükkökhöz egyaránt. A kis kráterekben gumi gyűrűk találhatók, amik segítik a landolást és elkapást a gyakorlás közben a tamának.

4.990 Ft

A YoYoFactory kendama triójának kiemelkedő hagyományos modellje a Street, ami egy igazi tradicionális felépítést kapott. Ellenálló és masszív, az igazán kitartó gyakorlásra és használatra tervezve. Ha most kezded vagy profibb szintre szeretnél lépni, remek társad lesz a gyakorlás útján!

7.990 Ft