Termékek Menü
0

Legújabb termékek

Rendezés:
Nézet:

Igazán profi, egyedi offstring yo-yo modellt keresel? A legjobb helyen jársz! Az iYoYo Air Dive yo-yo nem csak egyedülálló külsejével fog lenyűgözni! Tedd próbára Te is!

12.990 Ft

Igazán profi, egyedi offstring yo-yo modellt keresel? A legjobb helyen jársz! Az iYoYo Air Dive yo-yo nem csak egyedülálló külsejével fog lenyűgözni! Tedd próbára Te is!

12.990 Ft

Lehengerlő teljesítmény, H-formájú kialakítás - egy hamisítatlan bi-metál modell! Hagyd, hogy lenyűgözzön az iYoYo csapatának egyik legújabb szemkápráztató yo-yoja, a Firrox!

28.490 Ft

Nincs is rosszabb annál, amikor az ember egy verseny közepén csalódik a yo-yojában. A Hidrával ezt biztosan nem fogod megtapasztalni! Ha egy könnyen irányítható, gyors és finger spinre is alkalmas fém modellt keresel, akkor a Hidra lesz álmaid netovábbja!

15.991 Ft

Nincs is rosszabb annál, amikor az ember egy verseny közepén csalódik a yo-yojában. A Hidrával ezt biztosan nem fogod megtapasztalni! Ha egy könnyen irányítható, gyors és finger spinre is alkalmas fém modellt keresel, akkor a Hidra lesz álmaid netovábbja!

15.990 Ft

Egy igazi yo-yos tudja, hogy a zsinór a legjobban fogyó/kopó alkatrésze a yo-yozásnak - ugye te sem vagy különb? Légy mindig felkészült, tárolj be az iYoYo 50 darabos pamutzsinór készletével!

3.190 Ft

Ha a legstabilabb, legjobban irányítható bimetál yo-yot keresed, és persze fontos szempont a fingerspinre való alkalmasság is, akkor a lehengerlő külsejű Steel yo-yo tökéletes társad lesz! A legprofibb yo-yo a legprofibb trükkökhöz, a legprofibb versenyzőknek!

26.990 Ft

Kíváncsi vagy, honnan indult az iYoYo csapata? Az iYoYo 2 modellben minden benne van, ami őket képviseli. Egyik legelső modelljükön éveken át dolgoztak, hogy a kezedbe már egy profi, lenyűgöző teljesítményű yo-yo kerülhessen. Engedd magad elkápráztatni!

15.991 Ft

Az Elec-Trick Spin top polikarbonátból készült, aminek a hegye csapágyat kapott, így tehát sokkal hosszabb ideig pörög és gyorsabban, mint csapágy nélküli társai. Kiválóan alkalmas kezdő és profi játékosoknak egyaránt, és remek ár-érték arányú termék. Ez a Spin Top biztos fel fog villanyozni az új trükkök elsajátításában!

3.990 Ft

A 2008-as világbajnok, John Ando nevével ellátott yo-yo a Protostar, ami egy kiemelkedő teljesítményt nyújtó műanyag yo-yo haladóknak és profiknak egyaránt. Egy súlygyűrű növeli a yo-yo stabilitását és pörgés idejét. Modern, kissé szögletes kialakítást kapott klasszikus vonalakkal ötvözve. A yo-yo alkalmas 1A, 3A és 5A trükkökre egyaránt.

10.990 Ft

A YoYoFactory fa kendamája a Catchy Street, ami egy hagyományos kialakítást kapott, bár megmunkálása és kialakítása különleges.

7.990 Ft

A Short Circuit egy profi spin top. Kiváló a kezdő trükköktől a legprofibb mozdulatokig. A fix hegy és a masszív, tömör test hosszú pörgést tesz lehetővé. Garantáltan gyorsan meg tudod majd tanulni mindegyik trükköt, amihez nem kell csapágyas hegy!

3.290 Ft

A Central Track csapágy egy alap felszereltsége a profi yo-yoknak. Ezzel a kiegészítővel te is megnövelheted a yo-yod teljesítményét (pörgési idő és sebesség)! Az egész lényege az, hogy a csapágy kialakítása lehetővé teszi azt, hogy a zsinór a csapágy közepén maradjon - így pontosabban és precízebben fog működni a yo-yo!

3.190 Ft

A MultiTool egy praktikus kis szerszám, ami mindig kéznél lesz, ha szükséged van rá! Ha esetleg a köteled hosszával lenne a gond, vagy csapágyat, esetleg tengelyt kellene cserélned, nem kell késégbe esned! A MultiToolon van mindhárom feladatra megfelelő eszköz! Egy zsinórvágó, egy csapágykiszedő és egy tengely cserélésre alkalmas, kisméretű imbusz. Ez az összetett szerszám a kulcstartódon is elfér és bármikor használatra kész!

2.290 Ft

A YoYoFactory Performance yo-yo olaj segít testreszabni a csapágyadat! Ha a long spin olaj kerül a csapágyadba, akkor a yo-yod teljesítményét növelheted meg vele - a pörgési idő a sokszorosára nő.

1.990 Ft

A YoYoFactory Performance yo-yo olaj segít testre szabni a csapágyadat! Ha a loop/response olaj kerül a csapágyadba, akkor viszkozitását javítod - sokkal érzékenyebb lesz a yo-yo és a loop trükkök terén érhetünk el javulást.

1.990 Ft

Legyen mindig kéznél kedvenc yo-yod dobásra készen a YoYoFactory övre akasztható yo-yo tartójával! Ezt a nélkülözhetetlen kiegészítőt még különlegessebbé teszi, hogy az övre akasztható rész egy erős karabiner a fokozott biztonság érdekében. Látványos és praktikus!

1.290 Ft

100% pamutból készült yo-yo zsinór a gyakorláshoz! A pamut zsinórt loophoz és kezdéshez ajánljuk. Ebben a csomagban tíz darab kiváló madzag található. Fehér színének köszönhetően minden sötét felület fölött könnyeden tudunk majd gyakorolni.

1.290 Ft

A 100% poliészter zsinórok lehetővé teszik, hogy gyakorlás közben bármelyik trükköt megtanulhasd - legyen ez egy technikásabb mozdulat vagy valami látványosabb slack. Rengeteg színben kapható, ezáltal bármilyen felület fölött tudsz játszani, nem fog elveszni a zsinór a háttérben és mindig látható maradsz!

100 Ft

A Catchy Clip egy övre akasztható univerzális kendama tartó minden sztenderd méretű eszközhöz. Legyen kéznél mindig a kedvenc kendamád és kapd elő bárhol, amikor csak gyakorolni szeretnél vagy megvillantani a tudásod!

1.490 Ft