Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Elindult az iskolai yo-yo bemutató sorozat!

Elindult az iskolai yo-yo bemutató sorozat!

Elindult a Reflexshop szervezésében egy yo-yo bemutató sorozat, amely során egy cseh világbajnok mellett egy cseh nemzeti bajnok, és egy magyar bajnok is megvillant majd trükköket.

 

Mai nappal elindult az a több Budapesti iskolát is érintő yo-yo bemutató sorozat, amelynek célja, hogy a yo-yo világát megismertesse a fiatalokkal.

A cseh világbajnok Vashek Kroutil és társa mellett, most Molnár “Conan” Dávid is látványos trükkökkel kápráztatja majd el a gyerekeket. A félórás show műsorok végén pedig, lelkes önkéntesek bevonásával egy kis helyi "bajnokságra" is sor kerülhet, ahol a gyerekeknek megtanítanak egy egyszerű trükköt, majd megversenyeztetik őket.

Vashek Kroutil, cseh yo-yo bajnok
A cseh világbajnok; Vashek Kroutil
Forrás: YoYoFactory

 

Molnár Conan Dávid
A magyar bajnok, Monár "Conan" Dávid a 2012-es EYYC bajnokságon pókerarccal mutatja be a yo-yo trükköket...
Forrás: EYYC 2012

A yo-yo művészek október végén érkeztek, és bár az őszi szünetidejére hazautaznak, utána visszajönnek és egészen december elejéig maradnak.

A program során rengeteg iskolában lesz bemutató Budapesten, aminek célja kizárólag a yo-yok fantasztikus világának bemutatása, kedvcsinálás a gyerekeknek, hogy ők is kreatívan töltsék el a szabadidejüket!

Tartalomhoz tartozó címkék: programok