Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Yo-Yo bemutató és workshop a PlayIT-en!

Sziasztok yo-yosok!

A hétvégén egy szuper programra készülünk, ugyanis ezúttal is kint leszünk a PlayIT Show-n, hogy kicsit népszerűsítsük a yo-yozást.

De mi is az a PlayIT?

A PlayIT egy hatalmas rendezvény, amit évente kétszer megtartanak Budapesten - és több vidéki nagyvárosban is - kortól és nemtől függetlenül mindazok számára, akik érdeklődnék informatika, valamint a számítógépes - és telefonos játékok iránt. 
A rendezvényen rengeteg előadást és beszélgetést tartanak, új videójátékokat és elektronikus eszközöket mutatnak be, illetve megjelenik a hazai videósok és cosplay-esek krémje is.

Ez jól hangzik, de hogy jön ide a yo-yo? 

A videójátékosok - csak úgy, minta  yo-yosok - professzionális szinten űznek egy hobbit, ami a játékból indult ki. Persze, egyik tábor sem felejti el, hogy ez alapvetően egy szórakozás, de hazudnánk, ha azt mondanánk, hogy nem fektetünk bele rengeteg energiát és munkát, hogy profira fejlesszük magunkat. 

A két csapat között már így is nagy az átfedés, és célunk, hogy még ennél is nagyobb legyen! 

Illetve halkan azt is megjegyezzük, hogy nem egyszer, fordult már elő yo-yo videójátékokban... Sőt, hogy tovább ne menjünk, a Terraria videójátékban a karakterek elengedhetetlen fegyvere nem más, mint a yo-yo! De ne aggódjatok, mi ennél barátságosabb célokra fogjuk felhasználni őket a PlayIT-en! ;)

Bridget, Guilty Gear                               Kirby

 

Mi lesz a program?

A rendezvényen találkozhattok többek között Szalay Istivel, és ZSDavval is, akikkel már közös videókat is csináltunk, elkaphattok minket bemutatózni a nagyszínpadon, valamint egész nap tanulhattok tőlünk trükköket a Reflexshop standjánál, hiszen ne felejtsétek: az aznapi yo-yo suli a PlayIT-en lesz megtartva! 

Ott találkoztunk! ;)