Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Kitty String újratöltve - hasznos tippek a zsinórválasztáshoz!

Ha valaki yo-yozásba kezd, nem győzzük elégszer elmondani, hogy a zsinór fogyó eszköz, és érdemes mindig időben gondoskodni a pótlásáról. Ebből adódóan a Kitty String zsinórok nálunk is fogyóeszközzé váltak, és előfordul, hogy élet-halál küzdelem alakul ki egy-egy utolsó dobozért, de örömmel jelentjük be, hogy ezúttal rendesen feltankoltunk belőlük, sőt még vadi új típusok is érkeztek! Lássuk mik jöttek, és kinek melyiket ajánljuk!

            

 

FAT mix - a kísérletezőknek

Sokan vannak, akik kiválasztottak maguknak egy jól bevált színt, és ahhoz ragaszkodnak egy életen át, más játékosok pedig állandóan más és más színű zsinórral szeretnek játszani.
Függhet ez a hangulatuktól, a világítástól, a padló színétől (tényleg!), vagy a yo-yo színétől is, a lényeg, hogy mindig más legyen!
Ha az utóbbi csoportba tartozol, a mix zsinórszettet neked találták ki, hiszen a MIX zsinórban találsz fehér, zöld, narancssárga, sárga és hot pink zsinórokat is! A zsinórok kicsit vastagabbak az átlagnál, ez a slackesebb trükköknél jól fog jönni, illetve általa a bind-olás is könnyebb lesz.

Normál sárga - a versenyzőknek

Normális vastagságú zsinór - profibb szinten már ezt szoktuk javasolni, főleg ha kevesebb slacked és több speedcombod van. A színe élénk neon sárga, ami kitűnően látszik a színpadon!

FAT sárga - videózáshoz

Videózáshoz a fat, vagy az XL zsinórt javasoljuk, hiszen vastagabb, ezáltal jobban látszik a felvételen. A neon sárga szín - mint ahogy fent már említettük nagyon jól látható, ráadásul UV fényben világít is, tehát ha videózásra adnád a fejed, ezt érdemes választanod.

Fekete - az extravagánsoknak

A világos zsinór - sötét ruha a legnépszerűbb összeállítás, a versenyeken előírás is, hogy a játékosok sötét pólóban legyenek - hiszen amit a zsűri nem lát, az nem is létezik!
Ez viszont nem jelenti azt, hogy a videóidon, vagy a hétköznapokban ehhez kell ragaszkodnod: egy fehér póló, fekete zsinórral például nagyon erős kombó! A fekete örök klasszikus, és minden színhez illik, válaszd bátran, főleg, ha inkább a világos ruhákat kedveled.

     

Neon zöld - a klasszikus

A neon zöld mindenhez illik, ezért választják ezt a színt alap zsinórnak is, ami a yo-yokhoz jár. Ha megszoktad és megszeretted, most már Kitty String-ből is választhatod a zöldet!

 

Ha megnéznéd a teljes zsinórkészletünket, akkor itt megteheted, ha pedig többet szeretnél megtudni a Kitty Stringről, a zsinórokról és a különböző típusokról, nézd meg az ehhez kapcsolódó videónkat!

Jó gyakorlást!