Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Michael Malík fegyvere megérkezett!

Sziasztok yoyosok!

Új yo-yo érkezett hozzánk, ezúttal egy olyan amit már naaagyon rég óta vártunk, és most el is mondjuk Nektek, hogy miért!

Igen, nem csalás és nem ámítás, a Blade valóban megérkezett! Már alig vártuk, hogy végre írhassunk nektek erről a yo-yoról, hiszen mi már az Európa bajnokság óta ezzel játszunk és a szemünket se tudjuk róla levenni!

De miért is olyan különleges?

Michael Malík fegyvere

A Blade Michael Malík első szignója a YoYoFactory-nál, a modell hosszadalmas tervezés és tesztelés eredménye volt, hiszen tökéletességre akartak törekedni.
Malík Csehország egyik élen járó játékosa, alig múlt 18 éves, de már zsinórban kétszer nyerte meg könnyűszerrel a cseh bajnokságot, az Európa bajnokságon pedig az elmúlt két évben dobogós helyen végzett.
Az Ő ízlése alapján lett tehát kialakítva a Blade.

Jókor jó helyen

A Blade yo-yot az Európa bajnokságon dobta piacra a YoYoFactory, ami egy elég jó húzás volt tőlük, hiszen mindenki teljesen rákattant, amikor élőben látták Malík kezében a színpadon.
Persze mi is beszereztünk egyet-egyet, és már akkor tudtuk, hogy Nektek is el kell hoznunk, mert egy hihetetlenül jó választás.

Lássuk a részleteit!

Talán még emlékeztek, hogy az EYYC vlog videónkban már beszéltünk a Blade anyagának különlegességéről. 
Ha valaki nem látta volna a vlogot az nézze meg, azért felelevenítjük a részleteket: a Blade 7068 ultra alumíniumból készült, mely egy nagyon strapabíró fém, az egyik legerősebb elérhető anyag jelenleg az alumíniumgyártásban.
Egy yo-yo tekintetében ez azért előnyös, mert jobban fogja viselni az esetleges ütődéseket, károkozásokat - amikre érdemes előre gondolni, ha yo-yot választotok.

Méretei

 1. Átmérő: 56.8 mm
 2. Réstávolság: 4.6 mm
 3. Szélesség: 47.3 mm
 4. Csapágy: C méretű Center Track
 5. Tengely: 10 mm 
 6. Szilikon: 19 mm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Blade se nem túl nagy, se nem túl kicsi, stabil és gyors, tehát egy igazi versenyzésre termett yo-yo.
Grindolásra alkalmas bevonatot kapott, és gyönyörű rosegold illetve türkizkék színekben érkezett hozzánk.

Érdekességként még ejtsünk pár szót a Blade logójáról: a yo-yo egyik felén Michael Malík aláírása található, másikon pedig a Blade egyedi logója,
mely egy kard formába rejtve magában foglalja vízszintesen a YYF BLADE szavakat, függőlegesen pedig két M betű található, Malík Monogramjára utalva. Profi munka!

Számszerűsítve a Blade yo-yot a következőképp értékeljük:

 • külső: 10/10
 • horizontál: 10/10
 • grind: 10/9,5
 • fingerspin: 10/7,5
 • chopstick: 10/7
 • egyediség: 10/8

Reméljük Nektek is annyira elnyeri majd a tetszéseteket, mint nekünk! :)

Jó gyakorlást nektek, szombaton tali! ;)